Хостинг пакети

Посетете ја страната за нарачка како би ги погледнале услугите кои ги нудиме. Со пристапување на постоечките корисници ќе може да направат нарачка на дополнителни опции.

КОРИСНИЧКИ ПРОФИЛ

Веќе имате регистрирано кориснички профил кај нас? Доколку имате, кликнете подолу за да се најавите во системот, а воедно и управувате со вашата корисничка сметка.

Најнови корисни информации

اطلاعیه پنجم: تحریم دامنه های ایرانی در ریسلو 7 Dec 2017

با سلام به کاربران گرامی   همانطور که در اطلاعیه های پیشین و نیز اعلام شد شرکت ریسلو که  مدتی پیش کلیه دامنه های ایرانی را تحریم نمود و اعلام داشت که دیگر به ایرانیان سرویس نخواهد داد. در... Повеќе »

اطلاعیه چهارم: انتقال دامنه های ریسلو 23 Sep 2017

با سلام و درود به کاربران ارجمند بدینوسیله به اطلاع می رساند همانطور که پیشتر نیز اعلام شده بود تحریم شرکت ریسلو به صورت پله ای تاثیرات خود ر ابرای کاربران ایرانی خواهد گذاشت. هزینه تمدید... Повеќе »

اطلاعیه سوم: انتقال دامنه های ریسلو 22 Jul 2017

با سلام حضور کاربران گرامی؛ پیرو اطلاعیه های قبلی و با توجه به مشکلات ایجاد شده توسط رجیسترر بین المللی ریسلو پروسه ای جهت انتقال  دامنه ها برای کاربران گرامی منظور شده است که با استفاده از لینک... Повеќе »